header_banner_image
header_banner_image_mobile

Camping in Appelscha gezocht? Kom kamperen op Camping Alkenhaer! 

Kamperen op een gezellige camping in Appelscha, pal aan Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen? Ontdek Camping Alkenhaer: dé camping voor jong, maar ook vooral voor de wat ouderen dat ruimte biedt voor gezelligheid in het café.

Onze vakantiemogelijkheden 

 
 
 

Kiest u voor een verblijf op onze camping, dan overnacht u niet alleen op de gezellige kleinschalige kampeervelden met auto luwe kampeerplaatsen, maar u kunt ook gebruik maken van de vele mogelijkheden die onze bosrijke omgeving  u te bieden heeft. Voor de verschillende doelgroepen (wandelaars, fietsers en ook voor de levensgenieters) is een vakantie op Camping Alkenhaer nabij het Drents-Friese Wold echt een aanrader. 

Comfortabele kampeerplaatsen op kleinschalige kampeervelden 

Onze camping in Appelscha beschikt naast nette sanitaire voorzieningen over kleinschalige autoluwe kampeervelden. De velden zijn omringd door groen, zodat u de de knusheid van een klein kampeerveld ervaart. Alle kampeerplaatsen hebben water en elektriciteit op de plaats. De meeste toeristische kampeerplaatsen hebben eigen privé sanitair. Dan heeft u net dat beetje extra luxe tijdens uw vakantie op onze Camping. U kunt uw tent of caravan op de aangewezen plek neerzetten en na uiterlijk 1,5 uur dient uw auto te parkeren op de parkeerplaats langs het sportveld of voor bij de receptie. Zo streven wij naar autoluwe kampeervelden. Voor het gebruik van het electra (10Amp) heeft u een blauwe campingstekker nodig. Deze dient u zelf mee te nemen. Ook zijn deze stekkers tegen betaling te koop bij de receptie. De afmetingen van een caravan mag een maximaal formaat hebben van 7,5 meter dat is de caravan inclusief voortent en eventueel een luifel. Het is niet toegestaan grondzeil onder uw voortent of luifel te gebruiken. Gebruikt u alstublieft tentzeil, dit is water doorlatend en hierdoor blijft het gras eronder langer netjes. Bij inchecken ontvangt u een WiFi code om met max. 2 apparaten in te loggen (2MB upload/download)

Kamperen met de camper op de grens van Friesland en Drenthe 

Bent u van plan om te kamperen met uw camper? Dan zijn de camperplaatsen van Camping Alkenhaer een uitkomst. Uw camper staat bij ons op de meeste plekken op een verharde ondergrond, wat natuurlijk ideaal is voor iets grotere campers (max. ca 7,5m tot 3.500kg). Twijfelt u of uw camper wellicht te groot/zwaar is, neem dat even contact met ons op. Het is niet toegestaan grondzeil onder uw voortent of luifel te gebruiken. Ook is er een camperserviceplaats aanwezig. Wilt u kamperen op de kampeervelden (met prive sanitair), overleg dat dat eerst even met ons. Dan kunnen wij voor kijken of er een plaatsje voor uw camper beschikbaar is. U kunt ons dan ook aangeven hoe lang uw camper is en of u gedurende uw verblijf stil blijft staan. Wilt u meer weten over de faciliteiten op onze camping, ga dan door naar onze faciliteitenpagina. U kunt wel vuil water lozen, maar niet schoonwater tanken. 

Door de unieke ligging in de omgeving van Nationaal Park Drents-Friese Wold kunt u tijdens uw vakantie heerlijk genieten van de natuur. Op onze omgevingspagina geven wij diverse tips voor een gezellig dagje uit in Drenthe. Kom kamperen op onze camping in Appelscha en geniet! 

Annulering

U kunt tot 4 weken voor aankomst kosteloos annuleren. Indien u annuleert binnen 4 weken voor aankomst, dan betaalt u het volledige factuurbedrag. Indien u wenst kunt u zelf een annuleringsverzekering bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten als u dit risico wilt afdekken.