header_banner_image
header_banner_image_mobile

Vakantie in Friesland? Kom overnachten op Camping Alkenhaer!

Op zoek naar een gezellige vakantie in Friesland? Kom overnachten op Camping Alkenhaer in Appelscha. Wij verhuren compleet ingerichte chalets, vakantiewoning en voordelige blokhutten. De chalets zijn ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen en families. Kiest u ervoor om de blokhut te huren, dan beleeft u het echte kampeergevoel, niet in een tent, maar net een tikkeltje luxer. Uw bed en hoofdkussen staat klaar en u neemt alleen uw eigen slaapzak mee. U kampeert op onze camping in een schitterende omgeving , u kunt rechtstreeks de groene natuur in en kunt gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten. Vind de accommodatie die bij uw vakantie in Friesland past:

 
 

Overnachten in Appelscha: kiest u voor een Vakantiewoning, Chalet, Blokhut of Safaritent?

Zowel de compleet ingerichte chalets en voordelige originele blokhutten bieden veel privacy. De chalets hebben een terras met tuinmeubilair, waar u bij mooi weer volop van de zon kunt genieten. De blokhutten zijn heerlijk knus en beschikbaar in een standaard- en een plusvariant. Deze plusvariant heeft een eigen toilet en is voorzien van een keukentje en wasbak met stromend warm en koud water. Dat heeft de standaard blokhut niet.  

Op de camping zijn ook allerlei faciliteiten voor kinderen. In het eetcafe kunt u in het seizoen (check de openingstijden bij de receptie) van 17:00 tot 20:00 diverse snacks eten. Benieuwd naar meer faciliteiten? Bekijk dan ook eens onze faciliteitenpagina. 

Grenzeloos genieten tijdens uw vakantie in Friesland en Drenthe

Camping Alkenhaer ligt aan twee prachtige natuurgebieden: Fochteloërveen en Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het is letterlijk grenzeloos genieten, want het 6.000 hectare nationaal park ligt op de grens van Zuidwest-Drenthe en Zuidoost-Friesland. Wist u trouwens dat het Drents-Friese Wold één van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van heel Europa is? U wandelt of fietst vanaf uw vakantieverblijf zo de natuur in. 

Voor meer informatie over wandelen, fietsen of groepsuitjes tijdens uw vakantie in Friesland in één van onze vakantieverblijven in Friesland kunt u altijd terecht bij de receptie. Kunt u niet langer wachten? Kijk dan snel op onze eropuit-pagina!  

Annulering

U kunt tot 4 weken voor aankomst annuleren, er gelden dan alleen administratiekosten van € 15,-. Indien u annuleert binnen 4 weken voor aankomst, dan betaalt u het volledige factuurbedrag. Indien u wenst kunt u zelf een annuleringsverzekering bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten als u dit risico wilt afdekken.