header_banner_image
header_banner_image_mobile

Camping in Appelscha gezocht? Kom kamperen op Camping Alkenhaer!

Kamperen op een gezellige camping in Appelscha, pal aan Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen? Ontdek Camping Alkenhaer: dé familiecamping voor jong en oud dat ook garant staat voor rust, ruimte en de natuur. 

Onze vakantiemogelijkheden

 
 

Kiest u voor een verblijf op onze camping, dan overnacht u niet alleen op kleinschalige campingvelden met zeer ruime auto luwe kampeerplaatsen, maar kunt u ook gebruik maken van de vele uitstekende faciliteiten van onze bosrijke camping in Appelscha. Voor onder meer wandelaars, fietsers en gezinnen met kinderen is een vakantie op Camping Alkenhaer nabij het Drents-Friese Wold echt een aanrader.

Comfortabele kampeerplaatsen op kleinschalige kampeervelden

Onze camping in Appelscha is ruim opgezet en beschikt naast uitstekende sanitaire voorzieningen over kleinschalige campingvelden met ruime, auto luwe kampeerplaatsen. De plaatsen zijn omringd door groen, zodat u tijdens uw verblijf geniet van veel privacy. Verspreid over de kampeervelden zijn meerdere watertappunten aanwezig. De auto kunt u parkeren langs het sportveld op de aangelegde parkeerplaatsen. Op de kampeerplaatsen hebben de meeste kampeerplaatsen privé sanitair. Dan heeft u net dat beetje extra tijdens uw vakantie op onze Friese camping nabij het Drents-Friese Wold. Indien u een kampeerplaats heeft geboekt, dient uw auto geparkeerd te worden op de parkeerplaats langs het sportveld of voor bij de receptie en niet bij uw kampeerplaats. Zo streven wij naar autoluwe kampeervelden. Voor het gebruik van het electra (10Amp) heeft u een blauwe campingstekker nodig. Deze dient u zelf mee te nemen. Maximale lengte van uw kampeermiddel bedraagt 6 a 7 meter. Het is niet toegestaan grondzeil onder uw voortent of luifel te gebruiken. 

Kamperen met de camper op de grens van Friesland en Drenthe

Bent u van plan om te kamperen met uw camper? Dan zijn de camperplaatsen van Camping Alkenhaer een hele uitkomst. Uw camper staat bij ons op een verharde ondergrond, wat natuurlijk ideaal is voor iets grotere campers (ca 7m). Twijfelt u of uw camper wellicht te groot is, neem dat even contact met ons op. U kijkt vanaf de camper uit op een prachtige grasmat. Het is niet toegestaan grondzeil onder uw voortent of luifel te gebruiken. Ook is er een camperserviceplaats aanwezig. Kampeert u op onze camping, dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze schone en moderne toiletgebouwen. Wilt u meer weten over de faciliteiten op onze camping, ga dan door naar onze faciliteitenpagina.

Door de unieke ligging in de omgeving van Nationaal Park Drents-Friese Wold kunt u tijdens uw vakantie heerlijk genieten van de natuur. Op onze omgevingspagina geven wij diverse tips voor een gezellig dagje uit in Drenthe. Kom kamperen op onze camping in Appelscha en geniet!

Annulering:

U kunt tot 4 weken voor aankomst annuleren, er zal dan € 25,- kosten in rekening gebracht worden. Daarna betaalt u het volledige factuurbedrag. Indien u een annuleringsverzekering wenst kunt u deze zelf bij een verzekeringsmaatschappij afsluiten.