Camping in Friesland gezocht? Ontdek Camping Alkenhaer in Appelscha!

Op zoek naar een camping in Friesland? Kom gezellig met het hele gezin of de familie naar Camping Alkenhaer, gelegen op de grens van Friesland en Drenthe. U overnacht op ruime kampeervelden met veel privacy. Als campinggast kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten. Bij de receptie kunt uw kind in de speeltoestellen spelen en kunt u eventueel een drankje nuttigen. Camping Alkenhaer in Friesland is omringd door bos. Jong en oud kan hier wandelen en fietsen, puzzeltochten houden of bijvoorbeeld een rondje gaan hardlopen.

Kamperen op Camping Alkenhaer in Friesland

De jeugd en volwassenen kunnen, net als de kleintjes, ook zwemmen in het openluchtzwembad van Appelscha. Bij de receptie kunt u toegangskaarten voor het zwembad krijgen.Vraag naar de voorwaarden bij onze receptioniste Reinie.

Dagje weg in Drenthe of Friesland met de kinderen

Ook is het leuk om tijdens een verblijf op onze kindercamping een dagje weg te gaan met de familie. U kunt natuurlijk Appelscha, vol gezellige straatjes, winkels en restaurants, in gaan. Maar ook vindt u in de omgeving van onze familiecamping leuke familieparken, speeltuinen en musea voor jong en oud. In de buurt van de provinciegrens van Friesland en Drenthe kunt u op het gebied van kindvriendelijke parken kiezen voor een dagje Wildlands Adventure Zoo in Emmen of bijvoorbeeld Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Voor uren speelplezier leent Speeltuin & Mailsdoolhoof D’elf zich erg goed. Het Gevangenismuseum in Veenhuizen is een modern en interactief museum met onder meer spannende tentoonstellingen, een kijkje in een echte gevangenis en een rondrit in een echte boevenbus!