Kindercamping in Friesland gezocht? Ontdek kindvriendelijke Camping Alkenhaer in Appelscha!

Op zoek naar een kindercamping in Friesland? Kom gezellig met het hele gezin of de familie naar kindvriendelijke Camping Alkenhaer, gelegen op de grens van Friesland en Drenthe. U overnacht op ruime kampeervelden met veel privacy. Als campinggast kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten. Doordat er ook speelvoorzieningen op alle kampeervelden zijn, kunt u met een gerust hart bij de caravan of tent zitten, terwijl de kinderen lekker veilig spelen. Kindercamping Alkenhaer in Friesland is omringd door bos. Jong en oud kan hier wandelen en fietsen, puzzeltochten houden of bijvoorbeeld een rondje gaan hardlopen.

Kamperen op kindercamping Alkenhaer in Friesland

Kamperen op kindercamping Alkenhaer in Friesland is voor iedereen een aanrader. Zo is het sanitair zeer goed onderhouden.

Speciaal voor kinderen zijn er op onze kindercamping veel mogelijkheden. Tijdens de schoolvakanties in het hoogseizoen is er een recreatieteam dat leuke activiteiten organiseert voor de jeugd, zoals knutselen, megaverstoppetje en een heuse kinderdisco. Verder is er onder andere een grote speeltuin, air trampoline, diverse speeltoestellen.

De jeugd en volwassenen kunnen, net als de kleintjes, ook zwemmen in het openluchtzwembad van Appelscha. Bij de receptie van onze kindvriendelijke camping in Appelscha kunt u toegangskaarten voor het zwembad krijgen. Vraag naar de voorwaarden bij de receptie. 

Dagje weg in Drenthe of Friesland met de kinderen

Ook is het leuk om tijdens een verblijf op onze kindercamping een dagje weg te gaan met de familie. U kunt natuurlijk Appelscha, vol gezellige straatjes, winkels en restaurants, in gaan. Maar ook vindt u in de omgeving van onze familiecamping leuke familieparken, speeltuinen en musea voor jong en oud. In de buurt van de provinciegrens van Friesland en Drenthe kunt u op het gebied van kindvriendelijke parken kiezen voor een dagje Wildlands Adventure Zoo in Emmen of bijvoorbeeld Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Voor uren speelplezier leent Speeltuin & Mailsdoolhoof D’elf zich erg goed. Het Gevangenismuseum in Veenhuizen is een modern en interactief museum met onder meer spannende tentoonstellingen, een kijkje in een echte gevangenis en een rondrit in een echte boevenbus!