header_banner_image
header_banner_image_mobile

Chalet Vienna

In samenwerking met Kuiper Caravans (vaste leverancier) biedt Camping Alkenhaer de unieke mogelijkheid een chalet naar keuze te plaatsen op een vrije standplaats in Appelscha!

Het model "Vienna" met CV-installatie, kunststof buitenbeplating en kunststof kozijnen met dubbelglas, is in deze advertentie afgebeeld en is direct leverbaar, zodat u komend seizoen al kunt genieten!

De woonkamer
De woonkamer is voorzien van gordijnen, tv-aansluiting, dubbele terrasdeur, diverse stopcontacten en radiatoren en kast met opbergruimte. Daarbij heeft het chalet een verhoogd plafond een vele ramen, voor een ruimtelijke beleving! 

De keuken
Er is een moderne keuken met veel kastruimte, 4-gaspits met afzuiger, koelkast met vriesvak, wasbak en een open kast + stekkerdoos voor de oven. 

De 2 slaapkamers
De hoofdslaapkamer wordt opgeleverd met een 2-persoonsbed met opbergruimte, ruime kledingkast, nachtkastjes en wandkast. 

De 2e slaapkamer slaapkamer wordt opgeleverd met twee 1-persoonsbedden, kledingkast, nachtkastje en wandkast. 

De badkamer
Er is een zeer plezierige en luxe badkamer met een douche met schuifdeur, toilet, designradiator, wastafel met badmeubel en een spiegelkast. 

Kosten Camping Alkenhaer

Eenmalige entreekosten € 750,- 

Kosten per jaar (01-01-2023 t/m 31-12-2023)

 

Huur € 2.050,-  
Bijdrage afval € 145,-
Bijdrage infra (10 amp) € 115,-
Voorschot water € 30,-